​​Retributies ‘vergeten’ ten voordele van Alzheimer Liga Vlaanderen

Op maandag 21/09/15 neemt OPC deel aan een actie ten voordele van de Werelddag Alzheimer in samenwerking met Stad Ninove en de Alzheimer Liga Vlaanderen. Onze parkeerwachters zullen deze maandag 'vergeten' om retributies uitschrijven aan foutparkeerders, maar in de plaats vragen om een donatie te maken aan de Alzheimer Liga Vlaanderen. Hiervoor zal een formulier onder de voorruit gestoken worden met alle informatie over dit goed doel. Deze betaling is uiteraard niet verplicht.

Met deze actie wensen OPC en Stad Ninove de aandacht te vestigen op een ziekte die momenteel in België alleen al 160.000 mensen treft. Dit gaat om 10% van de Belgen ouder dan 65 jaar, en dit aantal wordt verwacht in de volgende jaren toe te nemen. De Alzheimer Liga Vlaanderen is een organisatie die zich inzet om Alzheimer beter bekend te maken en patiënten begeleidt via een netwerk van vrijwillige mantelzorgers. De opbrengst van deze actie gaat dan ook integraal naar dit goed doel.

OPC, Stad Ninove en Alzheimer Liga Vlaanderen wensen alle schenkers bij voorbaat reeds te bedanken voor hun bijdrage. Indien u deze organisatie verder wenst te steunen kan dit via www.alzheimerliga.be.

Terug naar het nieuwsoverzicht