Wijziging dienstverlening ten gevolge coronavirus

De maatregelen opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken, hebben een doortastende impact op het dagelijks leven. Ook OPC bv (en aanverwante vennootschappen) ziet zich genoodzaakt om zijn werking aan te passen. De gezondheid en de veiligheid van automobilisten maar ook eigen personeel is daarbij absoluut prioritair.

Hieronder vindt u de algemene maatregelen genomen door OPC bv.
De specifieke maatregelen voor AalstRoeselare en Wetteren vindt u op de apart gelinkte pagina's.


Sluiting van de parkingshops

Sinds maandag 16 maart werken onze administratieve medewerkers achter gesloten deuren, alleen of met voldoende afstand tussen collega's. Zij zijn tijdens de openingsuren beschikbaar om uw vragen te beantwoorden via mail of per telefoon.


Opschorting van controles on-street

Op woensdag 18 maart werd beslist om de controles door OPC-parkeerwachters onmiddellijk stop te zetten voor zolang de opschorting zal duren. Dat wil zeggen dat er geen retributies worden uitgeschreven, noch in de blauwe zone, noch in de betalende zone. 

Extra hygiënische maatregelen

Wij spenderen extra aandacht aan het schoonmaken en ontsmetten van contactoppervlakken zoals de schermen en toetsen op betaalautomaten, liftknoppen, klinken en trapleuningen. Wij vragen ook om zo veel mogelijk contactloos te betalen waar mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht