Partner van lokale besturen

Voordelen van het uitbesteden van uw parkeerbeheer

Wij voeren uw visie uit

U bepaalt de visie van uw stad of gemeente over het te voeren parkeerbeleid en beslist over reglement en tarieven. Optimal Parking Control zorgt naast ondersteunend advies ook voor de goede uitvoering en naleving van de uitgestippelde visie en het gekozen beleid.

Geen eigen investeringen nodig

Er is geen nood tot het voorzien van budget voor parkeerinfrastructuur in de begroting van uw stad of gemeente. Optimal Parking Control ontwikkelt voorstellen om budgetneutrale oplossingen te kunnen aanbieden. Wij werken hiertoe onafhankelijk samen met leveranciers van bijvoorbeeld parkeerautomaten, handcomputers en software voor parkeerbeheer, en garanderen zo een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service.

Automobilist past parkeergedrag aan

Een goed controlebeleid leidt in onze ervaring zonder uitzondering tot aangenamer wonen, werken en winkelen in uw stad of gemeente en beperkt het ongereglementeerd (lang)parkeren tot een minimum.

Politie focust zich op kerntaken

Aangezien Optimal Parking Control de volledige controle en administratieve afhandeling verzorgt van het gereglementeerd parkeren, wordt de controletaak van de politie en de administratieve afhandeling bij uw bestuur minder zwaar.

Betere dienstverlening en meer informatie

Optimal Parking Control investeert sterk in een snelle en persoonlijke dienstverlening, zowel via onze website als in onze parkingshops. We zorgen voor een duidelijke en volledige communicatie en de mogelijkheid om online parkeerkaarten te bestellen en vragen te stellen.

Financieel

Door een consistent controlebeleid worden inkomsten uit parkeerbeheer, via parkeerautomaten en retributies, een meer voorspelbare bron van inkomsten voor uw stad of gemeente.